Zobacz: https://www.lurker.pl/post/5CVvY-lSd
Data dodania: 11/15/2020, 3:16:06 PM
Autor: reflex1

Dzisiaj szwajcarska wariacja zrazów czyli Fricandeau w sosie kurkowo-koperkowym.
Z tym ze dodatkowo moja wariacja. W oryginale jest mielone mięso wołowe obtoczone boczkiem oraz cielęciną, ja mam mieloną jagnięcinę.
#jedzenie #gotujzlurkerem


Komentarze:

Data dodania: 11/15/2020, 3:16:06 PM
Autor: reflex1

Dzisiaj szwajcarska wariacja zrazów czyli Fricandeau w sosie kurkowo-koperkowym.
Z tym ze dodatkowo moja wariacja. W oryginale jest mielone mięso wołowe obtoczone boczkiem oraz cielęciną, ja mam mieloną jagnięcinę.
#jedzenie #gotujzlurkerem


Data dodania: 11/15/2020, 3:16:06 PM
Autor: reflex1

Dzisiaj szwajcarska wariacja zrazów czyli Fricandeau w sosie kurkowo-koperkowym.
Z tym ze dodatkowo moja wariacja. W oryginale jest mielone mięso wołowe obtoczone boczkiem oraz cielęciną, ja mam mieloną jagnięcinę.
#jedzenie #gotujzlurkerem


Data dodania: 11/15/2020, 3:16:06 PM
Autor: reflex1

Dzisiaj szwajcarska wariacja zrazów czyli Fricandeau w sosie kurkowo-koperkowym.
Z tym ze dodatkowo moja wariacja. W oryginale jest mielone mięso wołowe obtoczone boczkiem oraz cielęciną, ja mam mieloną jagnięcinę.
#jedzenie #gotujzlurkerem